Toekomstbestendig ambtelijk leiderschap in complexe tijden

Toekomstbestendig ambtelijk leiderschap in complexe tijden

In het kort

• 
februari 2025
Locatie: Maastricht
Duur: 12 dagen
Totaalbedrag collegegeld: €3.500
In-Company Beschikbaar

Contact

Toekomstbestendig ambtelijk leiderschap in complexe tijden  Programme Coordinator
Gordon Miesen
Directeur Klantrelaties en Programmaontwikkeling
+31 6 46 19 69 94

Wil jij de toekomst van onze gemeente vormgeven alsleidinggevende? De opleiding Toekomstbestendig ambtelijk leiderschap in complexe tijden is speciaal ontworpen voor ambitieuze jonge professionals die zich graag willen voorbereiden op een leidinggevende rol binnen onze gemeente.

Wat houdt deze opleiding in?

De opleiding Toekomstbestendig ambtelijk leiderschap in complexe tijden biedt, met haar optimale mix van theorie en praktijk, een rijke leeromgeving voor de individuele deelnemers. Als deelnemer van deze opleiding leer je leidinggeven in een zich continu ontwikkelende organisatie en veranderende omgeving. Tijdens deze opleiding krijg je de bovendien de mogelijkheid om een waardevol (extern) netwerk op te bouwen, te leren van experts en collega’s, en een bredere blik te ontwikkelen op de uitdagingen van morgen.

Als individuele deelnemer ga je je, in continue samenwerking met je medestudenten, breder ontwikkelen op het gebied van bedrijfskunde en leiderschap. Je gaat je competenties vergroten, leren over de veranderende gemeente, je ideale toekomst ontwerpen en aan de slag met het perspectief van de burgers in je gemeente. Thema’s die aan bod komen tijdens deze opleiding zijn ambtelijk leiderschap en leiderschapsidentiteit, digitalisering en circulariteit, stakeholdermanagement en complexe vraagstukken, cultuur, veranderen en succesvol samenwerken.

Hoe ziet de opleiding eruit?

De opleiding loopt van februari 2025 tot en met juni 2025. De opleiding bestaat uit 12 dagen bestaande uit verschillende kennis- en vaardigheidsmodules. De opleiding wordt afgerond met een eindopdracht die gepresenteerd zal worden tijdens de slot-sessie. Bij het succesvol afronden van de eindopdracht en minimaal 80% aanwezigheid, ontvangt men een certificaat van UMIO | Maastricht University. Indien daar niet aan wordt voldaan, ontvangen deelnemers een bewijs van deelname.

Aanmelden

Ben je enthousiast geworden? Meld je dan aan voor deze unieke kans om te werken aan de toekomstbestendigheid van jouw gemeente. Samen creëren we een mooie toekomst! Meer info of aanmelden? Mail je cv, motivatie en een referentie van je leidinggevende naar Gordon Miesen.

Toekomstbestendig ambtelijk leiderschap in complexe tijden Picture 1
Toekomstbestendig ambtelijk leiderschap in complexe tijden Picture 2

Over UMIO

UMIO is de executive education-tak van de Maastricht University School of Business and Economics. UMIO biedt diverse opleidingen aan die ontworpen zijn om je verder te helpen in je carrière. Onze opleidingen zijn ook in-company beschikbaar en kunnen worden aangepast aan de behoeften van jouw organisatie.

UMIO heeft een maatschappelijk doel en daarom geen winstoogmerk. De strategie is om de kennis en expertise van de universiteit te ontsluiten voor individuen, bedrijven en organisaties. Dat zie je terug in onze prijzen.

Over Maastricht University

Gelegen in het hart van Europa is Maastricht University de meest internationale universiteit van Nederland. Maastricht University staat bekend om haar Probleemgestuurd Onderwijs en internationale oriëntatie. Studenten werken samen in kleine groepen om problemen uit de echte wereld op te lossen. 

De Maastricht University School of Business and Economics is geaccrediteerd door AACSB, AMBA en EQUIS, en heeft daarmee een Triple Crown Accreditation.  Slechts 1% van de Business Schools in de wereld heeft deze drie accreditaties.

Contact

Toekomstbestendig ambtelijk leiderschap in complexe tijden Programme Coordinator
Gordon Miesen
Directeur Klantrelaties en Programmaontwikkeling
+31 6 46 19 69 94

Meer weten?

Wil je meer informatie over dit programma? Download dan onze programmabrochure!

Laatste nieuws

Andere programma's

Plan een adviesgesprek

Twijfel je of een opleiding bij jou past? Vraag dan een gratis en vrijblijvend studieadviesgesprek aan. In dertig minuten bekijken we wat het beste bij jou past.

Download jouw brochure voor de Toekomstbestendig ambtelijk leiderschap in complexe tijden

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

Download ons programmaoverzicht

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.